Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

A je to venku. Tou dámou, která ozdobí letošní Ples v Opeře, bude Tonia Sotiropoulou, herečka původem z Řecka a v současné době žijící v Londýně, která se do povědomí veřejnosti zapsala především svou poslední rolí ve filmu Skyfall.

„Jsme velmi rádi, že Tonia přijala naše pozvání a podpoří svojí účastí Ples v Opeře, a to i přestože je po úspěchu filmu Skyfall velmi vytížená. Věřím, že tím potěšíme nejen milovníky bondovek, ale i ženské krásy. Jako čestný host plesu tradičně zahájí ples prvním tancem s Honzou Onderem,“ prozradila ředitelka plesu Zuzana Vinzens. Onder už loni zahajoval ples úvodním tancem, valčík si zatančil s vnučkou Charlieho Chaplina Kierou.

Tonia přiletí v pátek 1. února a zdrží se do neděle. Slavnostním plesovým večerem bude provázet Marek Eben a hosté plesu se mohou těšit na bohatý kulturní program, ve kterém se předvede například světová sopranistka Adriana Kohútková a slovenský tenor Peter Berger. V baletním duetu se představí také první sólisté Vídeňské státní opery, primabalerína Nina Poláková a Roman Lazík.

Hlavním smyslem Plesu v Opeře je především charitativní pomoc. „Letos proběhne dražba zajímavých cen i zážitků. Výtěžek podpoří vysokoškoláky z dětských domovů prostřednictvím Nadace Terezy Maxové dětem,“ řekla Zuzana Vinzens, která dodala, že předmětem dražby budou třeba šaty návrháře Lukáše Lindnera, ve kterých Tereza Chlebovská reprezentovala ČR na Miss Universe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám