Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tenhle klip jistě pobaví i toho, kdo zrovna nepatří k fanouškům stálic naší populární hudby. Vitální Hana Zagorová (†75) to počátkem osmdesátých let rozjížděla po boku temperamentní zpěvačky z Portorika, jež si říkala Buenaventura.

Horkokrevné dámy se v doprovodu orchestru Karla Vágnera divoce pohupovaly v rytmu písničky He's So Shy. Jak se můžete přesvědčit v našem videu, byla to vskutku pořádná jízda.

Hana Zagorová se divoce vlnila ve svůdném elastickém oblečku, který zdůrazňoval její ňadra, a hlavně zadeček, který si během tanečního vystoupení hladila.

Zpěvačka se v pořadu Dluhy Hany Zagorové předvedla bezesporu ve svém nejodvážnějším kostýmu a její zdatná kolegyně ji v tanečních kreacích obratně doplňovala.

A to se prý pěvecky prosadila jen u nás a v Portoriku ji skoro nikdo neznal. Úsměv na rtech každého příznivce hudebních videoklenotů z dob dávno minulých jistě vykouzlí i ne zrovna dokonalá angličtina Hany Zagorové.

Ladné taneční pohyby, za které by se nemusel stydět ani první manžel Zagorové Vlastimil Harapes, však její jazykové nedostatky jistě plně vynahradily.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám