Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Francouzský herec Gérard Depardieu (63) má na krku další skandál. V Paříži se dostal do křížku s řidičem auta a muže údajně i fyzicky napadl. Nyní se potýká s žalobou u soudu za ublížení na zdraví. Incident se seběhl ve středu v centru francouzské metropole: „Došlo tam mezi nimi ke konfrontaci a řidič podal žalobu,“ potvrdil zdroj od policie.

Ten také sdělil, že Depardieu jedoucí na skútru se srazil s vozidlem, následně došlo k hádce mezi hercem a řidičem automobilu a následně k potyčce, při které měl Depardieu muže udeřit.

Jeden z nejuznávanějších francouzských herců občas nekontrolovatelným záchvatům vzteku podléhá. Před třemi lety například začal mlátit do zaparkovaného vozidla a následně nebyl schopný vysvětlit, proč tak činil.

Přesně před rokem si pak Depardieu uřízl pořádnou ostudu, když namol opilý udělal v letadle scénu kvůli své potřebě 'na malou'. Letuška jej požádala, aby ještě chvíli počkal, než letadlo odstartuje, ale herce to jen popudilo a nakonec se vymočil v uličce na podlahu před všemi cestujícími i personálem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám