Hlavní obsah
Článek

Pro tanečníka, který dělá ‚křoví‘ hudebním hvězdám, je snadné trávit čas vedle celebrit, ale když se pracovní vztah změní v partnerský, musí se spokojit s tím, že je to obvykle on, kdo vydělává méně. Ve stejné pozici je i Tre Holloway, nový přítel zpěvačky Cheryl Cole (29), který se nechal slyšet, že nemá dost peněz nejen na auto, ale i na to, aby vzal svou milou na rande.

Finance však ve vztahu zvládne s přehledem utáhnout samotná Cheryl. Její majetek je odhadován v přepočtu na více jak 380 miliónů korun a z toho už se dá slušně vyžít i ve dvou...

Americký tanečník však musí přijmout fakt, že do luxusních sushi restaurací, kam Cheryl chodí, za sebe svou partnerku bude muset nechat zaplatit. Sympatická zpěvačka však hledá u mužů spíš lásku a vzájemnou přitažlivost než peníze, což se před časem potvrdilo i jednomu vojákovi v Afghánistánu, který od Cheryl dostat telefonní číslo a přislíbení, že až se vrátí z mise, půjdou spolu na rande.

Britská zpěvačka rozhodně není první, komu učaroval tanečník. Expertkou v tomto oboru je Jennifer Lopez, jejíž druhý manžel Chris Judd byl tanečníkem a i se svým současným partnerem Casperem Smartem se sblížila díky sexy taneční choreografii na pódiu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám