Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorku Katku Kristelovou (44) jsme nachytali v kavárně jednoho pražského obchodního centra při nakupování. V kavárně se Katka významně měla k malému miminku a nezávislý pozorovatel se musel domnívat, že novorozenec byl její.

„Ano, mám ještě jedno dítě. Jmenuje se Hugo a pečlivě ho skrývám před novináři i Claudinkou, aby nežárlila," rozesmála se Kristelová, když jsem se dotázali na neznámé dítě. „Ne, teď vážně. Huga jsem hlídala kamarádce, která si aspoň v klidu vypila kafe," vysvětluje moderátorka.

S matkami novorozenců na plný úvazek má prý Kateřina pochopení. Její dcera Claudia je už prý rozumná, ale dříve to tak nebylo. „Tu dobu, kdy byl problém říct si tři věty s kamarádem si ještě pamatuju," vzpomíná.

Podle našich dalších záběrů je patrné, že Kateřina mluví pravdu. Miminko totiž nakonec zůstalo v kavárně s Katčiným mužským doprovodem a Katka se vydala s kamarádkou nakupovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám