Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V prosinci 2011 se Britney Spears (42) s velkou pompou zasnoubila se svým přítelem Jasonem Trawickem (39). Ten ji požádal o ruku po 19 měsících randění a oba kromě společného života plánovali i honosnou svatbu. Nikdo ale netušil, že dvojice v poslední době již spala v oddělených ložnicích a jejich vztah se postupně proměnil spíš v přátelství, jak potvrdil deníku Daily Mail blízký přítel dvojice.

Informace přišla ve stejný den, kdy se dostalo na povrch, že Britney končí jako porotkyně v americkém X Factoru. Původní smlouvu na tři řady soutěže za závratných 15 miliónů dolarů Simon Cowell zrušil, jelikož zpěvačka byla příliš nudná.

Zprávy o rozchodu s Trawickem ale tehdy byly spíš spekulacemi. Nakonec ale i Britney přišla s prohlášením, ve kterém domněnky potvrdila: „Jason a já jsme se rozhodli anulovat naše zasnoubení. Vždy ho budu obdivovat a určitě zůstaneme velkými přáteli.“

Jason Trawick poté doplnil: „V této chvíli pro nás něco končí a něco nového začíná. Miluji ji a uchovám si ji v srdci. Vždy i s jejími syny k sobě budeme mít blízko.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám