Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Několik zahraničních médií přišlo s informací, že sedmatřicetiletý herec a komik Russell Brand se sblížil s herečkou Juliette Lewis (39). Tráví spolu prý hodně volného času a znají se již delší dobu. Že by mezi slavnou dvojicí mohlo být něco víc, napověděly i fotografie, které paparazzi pořídili ve středu před jednou losangeleskou posilovnou.

Zřejmě z obav ze zviditelnění se k sobě dvojice vinula spíš opatrně, ale na přátelství to také nevypadalo. Zakoukaná se ale zdála být spíš Juliette. Nejen, že Russell byl nedávno na večeři s neznámou brunetkou, ale Lewis se chlubila fotografií s Brandem na Twitteru již minulý rok těsně poté, co se rozvedl s Katy Perry (39).

Paradoxem u této dvojice je i skutečnost, že s Juliettiným expřítelem Travisem McCoyem (frontmanem skupiny Gym Class Heroes), dlouho chodila právě Katy Perry. Jak je vidět, prohlášení o Hollywoodu legendární Brigitte Bardot: „Všichni se jednou sejdeme v jedné posteli,“ platí dodnes.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám