Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná herečka Michaela Maurerová jako jedna z mála žen ze šoubyznysu po svatbě zcela odložila své jméno. A to i když není její muž nijak známý, zatímco ona si vybudovala kariéru. "Manžel je Kožíšek, děti jsou Kožíšci, takže teď jsme Kožíšci už úplně celá rodina," řekla Super.cz herečka, kterou nejvíce proslavila role kadeřnice v seriálu Ulice a po mateřské se začala objevovat v Cestách domů.

Nebojí se, že na ni jako na Kožíškovou nebudou chodit diváci? "V těchto věcech jsem konzervativní. Co to je umělecký svět? Jsem žena svého muže a matka svých dětí," míní Míša, která si po svatbě tohle léto rozhodně neužívala líbánky. "Strávili jsme bez dětí jen dva dny a stejně jsme mluvili jen o nich. Takže Mácháč a vyhrabávání žížal je naše představa ideální dovolené," vysvětlila.

Možná si prý líbánky s manželem dopřejí, až budou jejich dvojčata větší. "To pak vyrazíme někam, kam zvou ty krásné fotografie v katalozích cestovních kanceláří," plánuje dopředu herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám