Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák a někdejší idol dívčích srdcí Jakub Smolík (52) do toho už zanedlouho praští. Svou dlouholetou přítelkyni a matku pětileté dcerky Petrušky Petru požádal o ruku na letošní dovolené. A byla to velká romantika.

„Jeli jsme na pár dní do Říma. Já to měl promyšlené předem, ale Petra samozřejmě nic netušila,“ svěřil se hudebník. Před svou milou Jakub poklekl v restauraci v romantických kulisách "věčného města" poblíž proslulé fontány Di Trevi. „Hosté u okolních stolů vytušili, o co se jedná, a začali tleskat. Bylo to opravdu jak z filmu,“ dodal Jakub.

Svatbu by páreček chtěl co nejdřív, její termín ale musí sladit s nabitým pracovním programem, který na podzim zpěváka čeká. Od září do prosince má totiž na 50 vystoupení, 1. října mu navíc vychází nové cédéčko s názvem Neuvěřitelné příhody Jakuba Smolíka, které je hodinovým záznamem písniček a vyprávění z Branického divadla.

Reklama

Další články

Načítám