Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Válka mezi rozvádějícím se Jiřím Šlégrem (52) a jeho manželkou Kateřinou Šlégrovou (41) asi jen tak neskončí. „Mrzí mě to, chci s ním vycházet, ale opět na mě poslal sociálku,“ prozradila nám Šlégrová, která s mužem komunikuje už jen přes právníky!

„Sociálka mě vyzvala, abych se dostavila na základě oznámení mého muže. Co se mu nelíbilo, to netuším, ale věc má na starosti má advokátka. Pravděpodobně se to týká krasobruslení mé dcery. Prosazuji to, co si přeje Jessica, zatímco její tatínek má jiný názor,“ krčí rameny Kateřina s tím, že jinak coby otec hokejista a poslanec funguje dobře. „Byla bych ráda, kdybychom opět našli společnou řeč ohledně výchovy naší dcery, ale bohužel se to nedaří, takže s ním vlastně komunikuju výhradně přes právníky,“ prozradila nám Šlégrová, na kterou nedávno praskl románek s pohledným, mladým, ale zadaným kolouškem.

„Cítím se teď výborně. O mužích mluvit nechci, ale hodně nahoru mě dostala moje kamarádka Renata Abtová. Je to moje nejbližší kamarádka, řešíme spolu úplně všechno. Je hrozně pozitivní a kvůli ní se zase raduju ze života. Rozhodně nečekám doma se založenýma rukama na to, co se bude dít dál s mým životem. Jsem soběstačná a jdu štěstí naproti,“ dodala Šlégrová, o níž si s Renatou dokonce mnozí mysleli, že tvoří pár. Dvojice spolu se čtveřicí urostlých kajakářů přitom jen nafotila charitativní kalendář.

Šlégrovou během pár měsíců čeká rozvod se Šlégrem a pak i bitva o majetkové vyrovnání. A ve hře jsou desítky, ne-li stovky miliónů!

Reklama

Další články

Načítám