Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vlaďka Erbová (42) s Tomášem Řepkou (50) prodávají svoji luxusní vilu v Černošicích u Prahy. Za 40 miliónů je v nabídce realitní kanceláře. Modelka s fotbalistou ji před více jak rokem pořídili za dvacet miliónů, další milióny padly na rekonstrukci.

Média spekulují o tom, že prodej domu je kvůli probíhajícímu rozvodu Řepky s manželkou Renátou a slavný pár se snaží ulít peníze. "Je to naprostý nesmysl. Nikdo se nesnaží ulít před nikým žádné peníze. S paní Řepkovou prodej domu nemá nic společného," řekla Super.cz Erbová.

Důvodem prodeje je začínající podnikání krásné Vlaďky. "Rozjíždím více svoji realitku Černošická obchodní a realitní. A prvním prodejem je můj dům v Černošicích. Reality mě začaly hodně zajímat. Už mě kontaktují i známí, kteří potřebují něco pronajmout nebo prodat," prozradila Super.cz Vlaďka.

Kam se po prodeji vily budou s Tomášem a dětmi stěhovat, zatím modelka neřeší. "Máme hodně času si vše promyslet. Až se najde kupec, budou následovat smlouvy a je dlouhá doba na to, se tím zabývat," dodala Erbová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám