Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pamatujete si na kultovní seriál Melrose Place? Tento seriál o partičce lidí žijících v jednom bytovém komplexu s bazénem okupoval obrazovky českých domácností celá 90. léta.

K hlavním postavám seriálového hitu patřila sympatická kráska Jane Mancini, kterou si zahrála herečka Josie Bissett.

Krátkovlasá blondýnka s nakažlivým úsměvem si coby seriálová manželka uznávaného lékaře a záletníka Michaela Manciniho ihned získala srdce miliónů diváků po celém světě.

Role v Merlose Place byla pro Josie Bissett sice jednou z prvních, ale dá se říct, že ji proslavila úplně nejvíc. V seriálu hrála celkem čtyři a půl roku. Poté, co přišla o dítě, z Melrose Place načas odešla a vrátila se až na závěrečnou sezónu.

Josie Bissett neztratila ani po dvaceti letech nic ze svého půvabu. Krátké vlasy vyměnila za delší sestřih, ale neodolatelným úsměvem dál zahřívá srdce svých věrných fanoušků.

Maminka desetileté dcery Mayi a třináctiletého syna Masona má i v jednačtyřiceti letech ukázkovou postavu. Momentálně je sice rozvedená a žije s matkou, ale o nápadníky určitě nemá nouzi.

Reklama

Další články

Načítám