Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neuvěřitelné věci se občas dějí na odlehlé usedlosti, kde už jen pár finalistů reality show Farma soutěží o miliónovou výhru. Při nedávné návštěvě potulných cikánů například uspořádali táborák, při kterém se zábava rozjela opravdu na plné obrátky, alkohol tekl proudem a zvlášť někteří soutěžící se pěkně rozdivočili.

Taková Jana Kadeřávková nezapřela svou profesi a předvedla kousek ze svého striptýzového repertoáru. Se svůdným pohledem si rozepla tanga kalhotky a pořádně tak podráždila své kolegy. Těžko říct, zda to ve stavu, ve kterém byli, vůbec vnímali.

Jindy dekorum zachovávajícího Mirka třeba mnohem víc zajímala ovce, se kterou běhal jako smyslů zbavený a z jeho výkonu by měl radost nejeden tělocvikář. A hezounek Michal? Ten se tak opil, že se nezmohl prakticky na nic a na své dovádějící kolegy jen koukal zakaleným zrakem. Diváky dnešního dílu tak čeká opravdu nezapomenutelná podívaná.

Reklama

Další články

Načítám