Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I hollywoodské hvězdy první velikosti si vždy rády najdou čas na své nejbližší a vyrazí s nimi v příjemném slunném dni do přírody. Není pak žádnou výjimkou, že v losangeleských parcích lze potkat celebrity venčící své pejsky, provozující jogging nebo na procházce s rodinou. Do parku v Beverly Hills se o víkendu vydala i Jessica Alba (32) s manželem a jejich dvěma dcerami.

Herečka, která před lety vyhrávala jednu anketu krásy za druhou, zářila po boku manžela Cashe Warrena (33), čtyřleté Honor Marie a téměř roční Haven jako sluníčko. Spokojenost se z její tváře dala vyčíst na první pohled. Pohodové odpoledne využila také ke švitoření s kamarádkou a jistě ocenila, že jim Cash nechal chvilku soukromí a zabavil starší dceru na prolézačkách. Honor si však po chvilce začala vyžadovat i maminčinu pozornost, a tak se Jessica zvedla a přišla se podívat, jak se její dcerka snaží vyšplhat po tyči.

Herečka známá ze snímků Se slovníkem v posteli, Honey nebo Fantastická čtyřka, jež se znovu pustila pilně do práce, se v příštím roce objeví minimálně ve třech připravovaných snímcích včetně pokračování úspěšného Sin City s názvem Sin City: A Dame to Kill For.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám