Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská topmodelka a herečka Rosie Huntington (24), která byla minulý týden vyhlášena prestižními pánskými časopisy Maxim a FHM jako nejvíce sexy žena pro letošní rok si potrpí na zralé muže. V současnosti chodí Rosie s anglickým hercem a bývalým potápěčem Jasonem Stanhamem, kterému je 43 let. Kráska přitom dříve randila ještě se staršími muži.

Známí modelky potvrdili, že Rosie již dlouho dává přednost starším mužům, kteří jí imponují. Kromě Stanhama, jenž si zahrál například ve filmu Guye Ritchieho Sbal prachy a vypadni, dříve chodila s pětačtyřicetiletým francouzským hercem Olivierem Martinezem. Ten byl před Rosie několik let partnerem zpěvačky Kylie Minogue a v současnosti randí s čokoládovou kráskou Halle Berry. Jedinou výjimkou byl u Rosie dvouletý vztah se synem kytaristy Ronnieho Wooda Tyronem Woodem, a to v letech 2007 až 2009. Tyrone byl starší o pouhé tři roky.

Topmodelka, která je od roku 2006 jedním z „andílků“ firmy Victoria’s Secret , si zahrála po Megan Fox hlavní roli ve třetím pokračování série Transformers, tentokrát s přízviskem Dark of the Moon. Angličanka celým jménem Rosie Alice Huntington-Whiteley, se minulý rok objevila i v prestižním kalendáři Pirelli a již dříve předváděla pro kampaně módních značek Prada, Agent Provocateur či Miss Sixty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám