Hlavní obsah
Článek

Koordinátoři novácké pěvecké show Česko Slovenská SuperStar nezvládají svou práci. V neděli večer totiž během soutěže opět zkolabovala fanynka. Po minulém týdnu, kdy se tak stalo, když vypadl miláček fanynek Martin Harich a jedna z dívek neustála psychický i fyzický nápor, se tak organizátoři soutěže nepoučili. V hale totiž stále nikdo dehydrovaným a vyčerpaným fanouškům nerozdává nic k pití.

Přestože by jeden řekl, že po minulém pondělí budou organizátoři soutěže víc dbát na bezpečí fanoušků, opak je pravdou. Když totiž v neděli večer dozpívala trojice zpěváků Martin Kurc, Martin Harich a Petr Ševčík, zkolabovala další fanynka. Naštěstí nezklamala pohotová ochranka, která dívčinu odvedla do zákulisí k ošetření.

„V hale je strašné vedro a nikdo těm dětem nedá nic k pití. Naopak na nich chtějí vydělat a prodávají předražené vody, na které děti samozřejmě nemají. Takže třeba i pět hodin nic nepijou,“ svěřil se Super.cz jeden z přítomných fanoušků, který má to štěstí, že během soutěže sedí. Přitom je na podobných akcích zvykem, že se o občerstvení starají právě organizátoři.

„Nikdy bych nešel přímo do kotle pod pódium. Oni tam natlačí co nejvíc dětí, aby to vypadalo dobře na kameře, ale nemyslí už na to, že je tam nedýchatelno. S tím by se mělo něco udělat,“ dodal jeden z diváků.

Pro tentokrát vše opět skončilo dobře a fanynka by měla být v pořádku. Kam až to musí ale zajít, aby se změnil přístup Novy. Budou příště konečně pro fanoušky k dispozici kelímky s pitím? Situaci budeme pečlivě sledovat.

Reklama

Další články

Načítám