Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britský cyklistický tým měl ve čtvrtek na olympijských hrách v moderní aréně Veledrome zajištěnou skutečně výsostnou podporu. Nejen, že se na jejich výkony přišli podívat princové William (41) a Harry (39) i s Kate (42), ale vedle nich se usadil rovněž premiér David Cameron s manželkou. A jak se zdá, tým možná i díky masivnímu fandění tisíců Britů v napínavém závodu uspěl a dojel si pro zlatou medaili.

Manželé William a Kate jsou přitom fanoušky na svém místě a v posledních dnech se přesouvají z jednoho konce Londýna na druhý, aby stihli vidět co nejvíce domácích reprezentantů v akci. Mezitím se Kate stihne i několikrát za den převléknout. Vévodkyně přitom celé hry prožívá na maximum, a dokonce se někdy neuhlídá a nervozitu se snaží zmírnit okusováním nehtů.

Nejsledovanější britský pár navíc rozhodně neskrývá radost a zapojí se do každé společné aktivity, která se v jejich VIP sektoru vymyslí, včetně pokřikování společných hesel nebo vytváření takzvané ‚vlny‘.

Reklama

Další články

Načítám