Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Eliška Bučková (34), která nedávno oslavila třiadvacáté narozeniny, nafotila v rámci kampaně pro značku oblečení, jejíž je tváří, snímky, na kterých pózuje v opravdu netypické společnosti: jednou s obrovským hadem, podruhé se dvěma irskými vlkodavy, v poměru se kterými Eliška vypadá jako úplný drobek.

Focení se zvířaty je vždy náročné a ani tohle nebylo výjimkou a muselo probíhat v hbitém tempu. S hadem potíž nebyla, ale pejskové zdlouhavému pózování příliš neholdovali. „Vlkodavové byli vizážistky, se kterou se znám, takže znám i pejsky. Bylo to v pohodě, jen jim nedělaly dobře blesky foťáku, takže jsme museli spěchat a zvládnout to co nejrychleji,“ popsala Super.cz Eliška.

Přiznala také, že zkušenost s velkým hadem pro ni byla premiérou. „Hada jsem v ruce ještě nikdy neměla, ale nebála jsem se. Bylo to fajn,“ dodala Eliška, která na fotkách vypadá jako vždy báječně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám