Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Ben Cristovao (36) je se svými kolegy v plném proudu natáčení své třetí desky, která by měla vyjít na podzim. Jelikož si chce užít aspoň trošku léta, odskočí si na chvíli z nahrávacího studia, a to doslova.

Finalista ČeskoSlovenské Superstar po vystoupení před koncertem rappera Pitbulla a kapely Far East Movement dokazuje, že není jen úspěšný předskokan, ale také skokan. Tento víkend se totiž již tradičně zúčastní závodů v cliffdivingu, původně adrenalinové kratochvíli havajských mužů, kteří se vrhali ze skal do rozbouřeného moře, aby předvedli svou odvahu místním ženám.

„Skáču na High Jumpu jako amatér už asi počtvrté. Je to pro mě super akce s dobrou hudbou a adrenalinovým programem, takže skvělá kombinace,“ pochvaluje si Ben závody v extrémních skocích do vody, které se letos už po třinácté konají v Hřiměždickém lomu u Dobříše.

„Skáču všechno, co tam mají, a po chvíli přemlouvání i ze šestnácti metrů,“ vtipkuje Ben, který se do vody vrhá backflipem. „Mám to ještě ze snowboardu tak nějak pod kontrolou,“ ujišťuje zpěvák, který je vítězem 4×4 Českého poháru ve freestyle snowboardingu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám