Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během liberecké etapy Run Tour vyplynula na povrch zajímavá skutečnost týkající se Olgy Lounové (43). Přišlo se na to, že zpěvačka má obří nohu a musí kvůli tomu dokonce nosit pánské boty.

Olga přijela do Liberce ze závodu rallysprintu, jež absolvuje v pozici navigátora. Při převlékání do sportovního běžeckého úboru zjistila, že jsou jí připravené dámské běžecké boty malé.

„Musela jsem si obout pánské boty, jsem na to zvyklá," mávla rukou nad problémem Lounová. To olympionik Jiří Magál měl opačný problém, a tak slovo dalo slovo a boty si před závodem vyměnili.

Ve finále ale malichernosti okolo obutí běžci neřešili. Zmíněný běžecký závod má totiž charitativní rozměr. Vybrané peníze ze startovného, a to minimálně tři sta tisíc korun, budou předány Dětskému kardiocentru Fakultní nemocnice v Motole, které se zabývá především diagnostikou a léčbou vrozených a získaných onemocnění srdce a velkých cév.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám