Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Zpěvačka Petra Janů (71) si ve druhé polovině července dopřála oblíbený relax. S kamarádkami Štěpánkou a Kačenkou vyrazila na čtrnáct dnů do letoviska Vassiliki na řecký ostrov Lefkada. A výběr destinace v tomto případě nebyl nikterak náhodný.

„Byly jsme na stejném místě už pošesté. Já s oblibou říkám, že už tam jezdíme jako na chaloupku. Dokonce jsem spala ve stejném pokoji jako vždycky,“ prozradila Petra, která ryze ženskou dovolenou praktikuje již řadu let a nemůže si ji vynachválit.

„Výhoda ženského společenství je v tom, že si člověk může dělat, co chce. A nemusí nic složitě plánovat,“ míní zpěvačka, která nedávno na prestižní pražské klinice estetické medicíny podstoupila zkrášlovací zákrok.

A jaký byl Petřin dovolenkový program? „Cvičila jsem si pilates, chodila na procházky, četla, koukala na filmy. Dbajíc rad dermatologů jsem na pláž chodila vždycky až po třetí hodině.  Vařily jsme si samy nebo jsme chodily po tamních taverničkách, které už máme za ta léta prověřené,“ přiznala Petra.

Teď už zpěvačku zase čeká práce. Tuto sobotu vystoupí například na charitativním koncertu Noc s hvězdami na hradě Houska. Během srpna má několik dalších vystoupení. Pak už se začne připravovat na své narozeninové podzimní turné, jehož zlatým hřebem bude koncert v Lucerně v den jejích neuvěřitelných kulatin. „Těším se, že s kamarády a příznivci ta svá jubilea hezky oslavím,“ dodala trojnásobná Zlatá slavice, která vypadá lépe než před třiceti lety, závěrem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám