Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Hvězda seriálu Vyprávěj Jana Bernášková už konečně ví, co je příčinou tajemných migrén, kvůli kterým jí to skřípalo po milostné stránce hned krátce po uzavření manželství. „Byla za tím hodně dobře skrytá a špatně odhalitelná nemoc,“ prozradila nám Jana. Podívejte se na náš rozhovor ve videu!

„Migrény už polevily a odhalila se jejich příčina. Trpěla jsem dětskou nemocí, zánětem středního ucha. Nedařilo se ho odhalit, týden jsem s tím chodila. Vážně jsme neměli manželské problémy,“ dušuje se již znovu usměvavá Bernášková, která v seriálu hraje ambiciózní Ivetu. Tu teď, v právě natáčených nových dílech situovaných krátce před a také po Listopadu 1989, čeká hodně potíží.

„Iveta Hájková bude mít problémy se zákonem. Začne podnikat. Je to ale víc ambiciózní, než chytrá holka. Neuhlídá všechny zákony a skončí ve vazbě,“ láká diváky na osudy své postavy Jana. S láskou se u ní nic nemění. „„Iveta má svého Radka, což je vedoucí účtárny, s čímž je spokojená. Chtěla by se vdávat, což nejde, protože Radek má ruskou manželku. S tím budou ještě velké problémy,“ dodává tajuplně Bernášková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám