Hlavní obsah
Článek

Mladá zpěvačka Gábina Gunčíková (30) sklízí v hudební branži jeden úspěch za druhým. Má nejen krásný hlas, ale vždy se pyšnila také skvělou figurou. Na posledních snímcích ale předvedla tak hubeňoučké nožičky, že připomínaly špejle. Aby se nám Gabča za chvíli neztratila před očima.

Na fotkách dělá zpěvačce společnost neméně krásná blondýnka. Jmenuje se Veronika a v Gabrielině nové kapele zasedne za bicí. Spolu s dalšími třemi hudebníky, kytaristy Ondřejem Pátkem a Dalimilem Huškem a basákem Tomášem Kašparem, je výsledkem konkurzu, který Gábina nedávno pořádala.

„Musím říct, že jsme si s kapelou výborně sedli. Je skvělé, že jsme v pěkném poměru – tři kluci, dvě holky. S Verčou jsme dost podobné povahy. Jsme sportovní typy, které se nebojí konkurovat chlapům. Jsem za ni vážně moc ráda,“ řekla Gábina, která si kapelu vybírala hlavně na základě schopností, osobní sympatie však prý byly také důležité. „Řídila jsem se instinktem. Představila jsem si, že s nimi stojím na pódiu. U někoho to byl čistě hřejivý pocit, u někoho ne, ale díky tomu jsme myslím vybrali opravdu dobře,“ dodala Gábina.

Kapela, kterou dala dohromady, v těchto dnech nahrává první společný singl. „Nový singl je skvělý, je zatím ve vývoji, ale venku by měl být snad během srpna,“ dodala Gunčíková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám