Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná herečka Andrea Kerestešová (39) sice přírodu miluje, ona jí ale její lásku tvrdě oplácí. Vášnivá cestovatelka se ze svých cest pravidelně vrací s nějakým zraněním či následkem útoku zvířete. A před krutými zásahy matky přírody není Kerestešová uchráněna ani v Čechách. Před nedávnem jí kompletně vyhořel byt, a když trávila dovolenou se svým přítelem Jakubem Strangmüllerem (25) v Beskydech, ošklivě ji pokousali mravenci.

„Poslední den jsem si lehla do trávy a poté, co jsem ucítila bolestivé štípance, jsem zjistila, že ležím v mraveništi. Bohužel šlo o ty agresivní červené mravence," prozradila nám Andrea. Herečka věděla, že je alergická na tropické komáry a po této zkušenosti ví, že její tělo velmi špatně reaguje také na mravenčí jed.

„Ještě včera jsem měla po těle obrovské puchýře, které musely maskérky na natáčení seriálu Vyprávěj složitě maskovat," říká Andrea.

Tým seriálových maskérek si prý už pomalu zvyká na to, že jim Andrea čas od času připraví nějaký vizážistický oříšek. „Když jsem se vrátila z dovolené v Thajsku, tak jsem měla obličej opuchlý právě po bodnutích místními komáry. Po návratu z dovolené na Filipínách jsem měla zase spálenou půlku obličeje, neboť jsem při plavbě na lodi usnula. Teď to jsou zase mravenci," směje se Kerestešová, která bere vše s humorem.

Se stejným nadhledem k tomuto problému nepřistupovali ale organizátoři přehlídky pořádané ve znamení uvedení nové vlasové kosmetiky na trh. Jelikož se kráska stala v Česku tváří této vlasové řady, měla za úkol na této přehlídce předvádět. Nakonec se vše vymyslelo šalamounsky. Aby Andrea zakryla puchýře na noze, tak místo krátkých jeanových šortek oblékla dlouhé kalhoty. Aby si nikdo nevšiml zohyzděného zápěstí, otočila návrhářka oblečení Klaudie Marčeková herečce její asymetrickou tuniku na opačnou stanu. Nakonec tedy vše dobře dopadlo.

Reklama

Další články

Načítám