Hlavní obsah
Článek

Režisér slavné trilogie Slunce, seno… nebo řady pohádek Zdeněk Troška (70), který už se dávno netají tím, že upřednostňuje jinochy před slečnami, se rozpovídal o lásce ke stejnému pohlaví. „Až se najde někdo, s kým bych chtěl být, veřejnosti ho představím,“ slibuje Troška.

„Když někdo takový bude, tak ho nebudu schovávat. Není to ale na pořadu dne. To, jak mě spojili nedávno s jedním kamarádem, ale bylo sprosté. Věřím, že občas volají do bulváru sami ti pánové, ale tohle asi nebyl ten případ,“ věří Troška.

A i když je životní optimista, ohledně vztahu s mladými muži má jasno. „Jak jsem řekl jednou při svatbě jednoho kolegy: zaboha si nemohu vzpomenout, kdy by si starý chudý muž vzal mladou krásnou dívku. A o tom to je,“ směje se pod bujné fousy.

Že má Zdeněk jen řadu přátel a žádnou lásku na život a na smrt? Zdá se, že se s tím smířil a nehodlá s tím nic dělat. „Já osobně jsem od rána do večera mezi lidmi, takže jsem v soukromí rád sám a v klidu. A vůbec se nenudím. Mám strašně moc zájmů, až byste nevěřili. Dnes už navíc na nějaké složité a dlouhodobé seznamování se nemám čas. V mém věku rozhodně ne,“ je přesvědčený oblíbený režisér. Ten v restauraci Mount Steak pokřtil své vlastní víno. A to přesto, že je prakticky abstinent.

„Tvrdý alkohol nepiju, víno mi nechutná a po vypití piva hned usínám. Ani když jdu s někým na romantickou večeři, tak neudělám výjimku. Protějšek ať si pije, co chce, já si dám třeba tomatový džus,“ dodal Zdeněk Troška, který nedávno přišel o natáčení dvojky Doktora od jezera hrochů, protože producent utekl i s penězi. Příští rok by se ale přesto mělo začít točit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám