Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní dovolenou trávila Elle MacPherson (48) na slunné Ibize proslavené nejlepšími tanečními party na světě. Místo obrážení diskoték si však raději se syny a nejspíš i se svým novým přítelem pronajala menší jachtu a nechala se kolébat mořskými vlnami. Elle, jež patřila do takzvané zlaté éry topmodelek, se mohla pyšnit titulem ‚Body‘. Tato přezdívka naznačovala, že právě ona byla majitelkou bezchybného těla. A přestože je i dnes její postava skvělá, ani Elle se nevyhnuly počínající dolíčky na hýždích.

Stále krásná MacPherson má i v osmačtyřiceti co ukazovat a je vidět, že svou přezdívku si mezi kráskami jako Claudia Schiffer, Naomi Campbell (42), Claudia Schiffer nebo Eva Herzigová nevysloužila jen tak. Slavná Australanka, jež se objevila i v několika filmech a seriálech, má stále dost pracovních nabídek jako modelka.

MacPherson navíc dokázala, že by se o sebe možná dokázala postarat i na pustém ostrově. Před pár dny na Ibize totiž předváděla, jak bravurně umí rukama a nožíkem kuchat ježovky a nebojí se je jíst přímo z moře vylovené.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám