Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka, modelka a především zpěvačka Taylor Momsen (18) bude za pár dní čerstvou devatenáctkou, ale její modely a líčení tomuto věku zrovna neodpovídají. Taylor se totiž již řadu let líčí jako členka filmové Adamsovy rodiny a její koncertní modely by se na sebe styděla vzít nejedna lehká děva. Taylor však dokázala jako frontmanka rockové skupiny The Pretty Reckless dosáhnout už dnes zářivé kariéry, o které může většina muzikantů jen snít. Když však porovnáte její téměř andělský zjev z dětství a současnou podobu, nestačíte se divit.

Již v devíti letech se Taylor pyšnila krásnými dlouhými vlasy až do pasu. Spolu s roztomilou sestřičkou Sloane rozjížděly své herecké kariéry již v tak útlém věku. V roce 2007 nosila Taylor přirozeně vypadající melír a její líčení na filmovém festivalu v Cannes nebylo nijak výrazné.  Jen o rok později už byla ze zpěvačky mladá dáma, což Taylor již jako hvězdička seriálu Super drbna podtrhla make-upem, který kladl důraz na její velké zelené oči. Za povšimnutí stojí i mnohem kratší účes.

Před čtyřmi lety však dlouhonohá Taylor radikálně změnila image. V jejím šatníku se nejčastěji začaly objevovat podvazky s punčochami, korzety a boty na extra vysokém podpatku. Odvážné modely si zanedlouho začala brát i na pódium a pravidelně nechávala fanouškům stojícím pod úrovní pódia nahlížet na své spodní prádlo. Mrtvolný make-up je pak pro rockovou rebelku třešničkou na dortu.

Reklama

Další články

Načítám