Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Film Temný rytíř povstal je nejočekávanějším snímkem letošního roku a na jeho londýnskou premiéru se jistě známé tváře chystaly již od rána. Zpěvačka Pixie Lott (21) však nejspíš neměla tolik času, a tak si ve spěchu zapomněla oholit podpaží. Chloupky sice nebyly příliš dlouhé, ale podle zahraničních médií se v krásné modré róbě s volnými průramky nehezky vyjímaly.

Hvězdně obsazené pokračování série o Batmanovi je i u filmových kritiků kladně hodnoceno. Premiéra v českých kinech je připravena na příští čtvrtek. Očekává se, že v originále The Dark Knight Rises s Christianem Balem, Morganem Freemanem, Anne Hathaway či Gary Oldmanem bude kasovním trhákem.

S filmem však již navždy bude spojena i obrovská tragédie. Během premiéry filmu v americkém Denveru zemřelo nejméně 14 osob a 50 jich bylo zraněno po střelbě šíleného útočníka. Podezřelý pachatel byl dopaden policií.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám