Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Uplynul přesně rok od chvíle, kdy se původem česká bývalá topmodelka Pavlína Pořízková na dovolené v Karibiku odvážila k sundání horního dílu plavek. Poté, co ji načapali paparazzi, nebylo vyloučeno, že se příště tohoto kroku vyvaruje. Ale opak je pravdou... Pavlína si je i v sedmačtyřiceti natolik jistá svou postavou, že nemá důvod své zažité plážové zvyky měnit.

Prostějovská rodačka opět vyrazila do karibského ráje, tentokrát na ostrov St. Barth, a společnost jí zase dělali ‚její muži‘ ve složení dvou synů a manžela Rica Ocaska (63), který je zpěvákem rockové skupiny The Cars. S blížící se padesátkou má však Pavlína stále co ukázat, a tak se klidně koupe a opaluje nahoře bez.

Modelka, která se jako první žena z východní a střední Evropy objevila na obálce plavkového vydání Sports Illustrated, dokázala, že láska mezi ní a jejím manželem Ricem je stále žhavá. Dvojice se na sebe neustále usmívala a držela se za ruce. V srpnu přitom oslaví již třiadvacáté výročí svatby.

Reklama

Další články

Načítám