Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Maminka šestileté Suri Cruise Katie Holmes (45) vede svou dcerku ke sportům a jak se zdá, gymnastika u ní dosud vede na celé čáře. Drobná holčička sice lekce zatím bere spíš jako legraci, ale o její ohebnosti nemůže být pochyb. Energií překypující Suri se začátkem týdne předváděla i před u ní jinak nenáviděnými paparazzi a ukazovala kotrmelce, roznožky i takzvaný most.

Malá Suri, jejíž slavní rodiče se před týdnem nečekaně rozvedli, dochází na hodiny gymnastiky do Chelsea Piers v New Yorku, kde jí dělá doprovod její maminka a cvičitelka.

Po rozvodu herecké dvojice dostala Suri do péče její matka Katie, otec Tom Cruise (61) ji však může vídat, kdy bude chtít. Suri začne od příštího roku navštěvovat katolickou školu Sacred Heart School v New Yorku, na kterou je již dívenka přihlášena. Pro katolicky založenou Katie bylo velmi důležité, aby její dcera nebyla ovlivňována otcem, který je vyznavačem scientologické církve.

Reklama

Další články

Načítám