Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pražský týden módy má za sebou svou první tiskovou konferenci, na které byla jako ambasadorka projektu představena Simona Krainová (51).

Jelikož se velká módní akce uskuteční mezi 12. a 16. zářím, je už nyní stoprocentně jisté, že se těhotná modelka neobjeví na přehlídkovém mole. I kdyby prý Simona nebyla těhotná, už by se jí mezi mladý modelkovský potěr stejně nechtělo.

„Tuhletu akci už by měly dělat modelky jiné věkové kategorie. Nechala bych to holkám, kterým je o dvacet let méně. Třeba to pro ně bude nová zkušenost," říká Krainová.

Známá česká modelka doufá, že jí její požehnaný stav aspoň dovolí zasednout do porotcovské lavice a bude tak moci rozhodovat v soutěži mladých designérů Start-up. „Ambasadorstvím se mi otevírá možnost rozhodovat o tom, kdo dostane hlavní cenu. Jsem aktivně zapojená v procesu a to se mi líbí a je to pro mě inspirativní víc, než chodit po mole," říká.

Organizátorům eventu nezbývá nic jiného, než věštit z křišťálové koule, jak to celé dopadne. „Snad to všechno zvládnu. Můj první porod proběhl o měsíc dříve, což se ale díky mojí diagnóze předpokládalo. Teď se zdá vše v pořádku, ale vždycky se může něco změnit," řekla nám na tiskové konferenci Prague Fashion Weekend 2012 Simona Krainová.

Modelka má sice termín porodu určený lékařem, z předchozí zkušenosti ale ví, že těhotná maminka si nemůže být nikdy ničím jistá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám