Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Kristýna Pumprlová (17) nedávno nafotila sérii opravdu žhavých snímků. Své tělo, které boduje hlavně v zahraničí, oděla do modrých minišatů, džínů, bílé košile a střevíčků na závratně vysokých podpatcích a vznikly fotky, které potěší nejedno pánské oko.

Ať už vsedě na přední kapotě luxusního vozu nebo opřená o dveře auta, na všech fotkách, při jejichž stylingu měla Kristýna hlavní slovo, vypadá modelka skvěle. „Focení v garážích byla jasná volba, vždy mě lákalo fotit s auty. Na této práci se mi nejvíc líbilo, že vše bylo v mých rukách a tudíž jsem si mohla vymýšlet fotky a stylingy, jaké se mi zachtěly,“ prozradila kráska.

„Jelikož bylo focení úspěšné, chystáme se vytvořit ještě jednu odvážnější fotku jako bonus k mým blížícím se osmnáctinám,“ pochvalovala si Kristýna spolupráci s týmem v čele s fotografem Patrikem Zelenickým a naznačila, že se máme na co těšit.

Reklama

Další články

Načítám