Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen málokterá celebrita se může pochlubit tak neutuchající popularitou jako Madonna (65). Na výsluní je bez větších přestávek již třicet let a její vzhled se mění pouze se změnou image. Jinak Madonna totiž dokázala dosud nemožné - zastavit čas. Jak jinak si vysvětlit její neuvěřitelně mladistvou vizáž v novém klipu s názvem ‚Turn Up The Radio‘?

Popová královna je v něm stylizovaná do 60. let a nejednomu z fanoušků se nejspíš bude zdát, že se dívá na Madonnin dosud nezveřejněný videoklip z minulosti. Zpátky do reality je navrátí až moderní hudební ztvárnění. Zpěvačka s vyhlazeným účesem, čelenkou ve vlasech a černými linkami kolem očí připomíná Brigitte Bardot v době největší slávy. Minišaty s proklatě hlubokým výstřihem a provokativním křížkem na krku na smyslnosti ještě přidaly. Posuďte sami, tipovali byste Madonně čtyřiapadesátku, kterou oslaví v srpnu?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám