Hlavní obsah
Článek

Herec David Hasselhoff (59) plánuje šedesáté výročí svého narození slavit sexem. Do postele si zaleze s dvaatřicetiletou Hayley Robertsovou, s níž randí od dubna 2011. Šest křížků na krku bude Davidovi viset od 17. července, jeho příbuzní a přátelé se však toho dne na žádnou velkou party těšit nemůžou. Hvězda seriálu Pobřežní hlídka hodlá celý den strávit jen se svou velšskou přítelkyní. V posteli.

„Nemám představu (jak to budu slavit). Jednou z možností je, že budu slavit v posteli, zůstanu v ní celý den se svou přítelkyní a budeme se milovat šedesátkrát, to chci dělat,“ odpověděl David na otázku novinářů, jak si hodlá své výročí užít.

Hasselhoff ale hodlá významné výročí svého života oslavit především dovolenou a odpočinkem.

„Nevím vlastně, co dělat. Možná pojedu do Řecka, možná pojedu na Maledivy. Taky se rád potápím, takže možná pojedu prohánět žraloky,“ dodal David.

S věkem prý problém nemá, protože jeho otec je vitální i v sedmaosmdesáti.

„Cítím se na čtyřicet. Jen mé nohy zlobí, dělají problémy při běhání. Nejlepší na šedesátce je, že je mi šedesát, už mi není devětapadesát. Mému otci je sedmaosmdesát a pořád chodí. Máme dobrou konstituci a já ji dost ničím. Dost piju, ale jsem docela zdravý,“ dodal americký herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám