Hlavní obsah
Článek

Herečka Andrea Kerestešová (39), která je jednou z hlavních tváří populárního seriálu Vyprávěj, strávila pár posledních dnů v Chorvatsku. Nikoli však soukromě, ale pracovně. Právě tam se totiž natáčely další nové díly seriálu. Exkluzivními fotkami krásné Andrey v opravdu úchvatných retro plavkách i brýlích se můžete pokochat v galerii.

Loni se Andrea odhalila při natáčení ve studeném Máchově jezeře ve dvoudílných bikinách. I letošní natáčení pro ni bylo velkým zážitkem.

Ač by se mohlo zdát, že natáčet u moře je pohodička, opak je pravdou. Žádná sranda to nebyla. „Natáčení začalo 8. července v horách u Zadaru, kde za války byla i minová

pole. Naštěstí bez následků. Kromě min jsme se museli vyhýbat i jedovatým hadům a pavoukům,“ popsal situaci producent veleúspěšného seriálu Filip Bobiňski.

To ale nebylo všechno. Natáčelo se v brutálních vedrech, což v kombinaci s hotelovou klimatizací mělo své důsledky. „Při teplotě 42 stupňů ve stínu nikdo nakonec nezkolaboval. Fyzicky ohrožení jsou ale všichni díky nastydlým zádům z hotelové klimatizace,“ dodal. Inu, herectví je zkrátka řehole.

Reklama

Další články

Načítám