Hlavní obsah
Článek

Dvaačtyřicetiletá herečka a zpěvačka Queen Latifah se rozhodla stát matkou. Americká hvězda dítě chce adoptovat. Na celém procesu začala pracovat a potomka si hodlá domů přivést do roka. O adopci prý uvažovala už jako osmnáctiletá dívka.

„Já teď opravdu tak nějak pracuju na adopci. Vždycky jsem si chtěla domů přivést dítě. Myslím to naprosto vážně, takže pokud máte dítě, které nechcete… dejte mi rok, dovolte mi připravit tábor a to dítě mi pošlete. Ale ne, ne, myslím to opravdu velmi vážně,“ prohlásila Queen Latifah ke svému záměru adoptovat potomka.

Herečka a zpěvačka v jedné osobě neměla nikdy vztah s mužem a za vším podle ní stojí velké trauma z dětství. Jako dívku předškolního věku ji zneužíval náctiletý opatrovník, kterého si najali rodiče místo chůvy.

„Zneužíval mě. Nikdy jsem to nikomu neřekla. Pohřbila jsem to co nejhlouběji v sobě, jak to jen šlo, a držela si lidi daleko od těla. Nikdy jsem nikomu nedovolila, aby se mi přiblížil k tělu. Nedokázala jsem se vdát, měla jsem problémy se závazky… Musela jsem to ze sebe dostat. Moje máma se cítila příšerně. Byla to venkovská holka, takže neměla představu o tom, jak úlisní lidé mohou být. A když jsem to řekla otci, neřekl na to nic,“ prohlásila Latifah v roce 2009.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám