Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S pánským striptýzem nemáme ani více než dvacet let po převratu velké zkušenosti. Většina žen se na muže, kteří se na veřejnosti svlékají, stydí dívat, jak nám po shlédnutí filmu Bez kalhot o americké striptérské skupině potvrdila například herečka Bára Fišerová.

Překvapil ale také bývalý tanečník Vlastimil Harapes. Po šedesátce přiznává, že kdyby kdysi dostal podobnou nabídku, velmi by ho to lákalo. "Teď si říkám, že když už jsem měl takové tělo, mohl jsem toho lépe využít a slušně se uživit," prozradil Super.cz.

Některé páry ovšem striptýz milují a předvádějí si ho doma navzájem. Modelka Nikola Plzáková a DJ Petr Zvěřina jsou zářným příkladem. "Nikola to má ráda, tak se doma svlékám při hudbě a vypracoval jsem si i choreografii," přiznal Petr a předvedl nám i pár pohybů, aby dokázal, že nelže. "Mně se totiž hrozně líbí mužské zadečky," dodala Nikola.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám