Hlavní obsah
Článek

Tahle fotografie je naprostý unikát! Získali jsme aktuální snímek Olgy Schoberové (81), herečky, jíž polovina zeměkoule v šedesátých a sedmdesátých letech ležela u nohou, a která svou tvář už desetiletí ukrývá. Dřív fotila pro prestižní pánský časopis, točila odvážné filmy. Hvězda filmů Limonádový Joe a Pane, vy jste vdova samozřejmě má vzhledem ke svému věku nějaký ten kilogram navíc, ale pořád je to kočka!

Herečku, která žije již dlouhá léta v ústraní a nevyhledává kontakt se světem šoubyznysu, se podařilo vyfotit reportérům týdeníku Šíp. Ten také ve svém aktuálním čísle má rovnou celou sérii fotografií bývalého sexuálního idolu. „Olga Schoberová je i v necelých sedmdesáti letech stále „šťabajzna.“ A i dnes by se směle mohla řadit k nejkrásnějším herečkám. Ležérní oblečení, upravené blond vlasy jemně stažené do culíku a hlavně dokonalé líčení, kde nechybí ani zvýrazněné obočí a rty,“ konstatuje magazín.

O Schoberové nedávno prohlásil Václav Vorlíček, že se stydí za ztracenou krásu a proto se straní okolí a nevychází z domu. Podle fotografie lze ale soudit, že z ženy, jež v době své největší slávy figurovala ve fantaziích miliónů mužů, rozhodně není troska utápějící se v alkoholu, jak o ní před pěti lety napsal jeden deník. Naopak, jde o elegantní dámu, za kterou by se i dnes otočil nejeden muž!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám