Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svůdná Argentinka Belén Rodríguez (27) žijící v Itálii, kde je známá jako modelka, herečka a televizní hvězda, se pochlubila svým siláckým partnerem. Je jím tanečník Stefano De Martino. Společně teď zamilovaná dvojice pobývá na španělském ostrově Formentera, kde si oba krátí chvíle nacvičováním akrobatických tanečních figur. Jedna z nich přitom až nápadně připomíná známou zvedačku z filmu Hříšný tanec v originále předváděnou Patrickem Swayzem a Jennifer Grey.

Belén se v Itálii zviditelnila podobně jako Alena Šeredová (46) moderováním populárních televizních pořadů, kde obvykle nemůže chybět atraktivní žena. V minulosti navíc také jako Alena chodila se slavným fotbalistou, byl jím Marco Borriello. Následně randila s fotografem a umělcem Fabriziem Coronou. Minulý rok se pak o ní mluvilo v souvislosti s erotickým videem, které na internet poslal její další expřítel Tobias Blanco. Belén je tak hvězdou i díky svému intimnímu životu.

Reklama

Další články

Načítám