Hlavní obsah
Článek

Sen mnoha nepřejícníků Ivety Bartošové (†48) se zhmotnil! Problematická zpěvačka se totiž stala obětí masového vraha, který se na ní s nožem v ruce pořádně vyřádil a rozkuchal jí vnitřnosti. Naštěstí jen ve filmu, novém českém hororu Poslední výkřik. I tak se ale mnoho lidí půjde do kina od třetího srpna rádo podívat na Ivetinu morbidní vraždu. Podívejte se do fotogalerie na exkluzivní snímky ze samotného mordu i z jeho přípravy!

„Byla to velmi vzrušující a příjemná spolupráce s moc fajn mladými a nadějnými lidmi v čele s Tomášem Kučerou. Na horory se normálně nedívám, ale natáčení mě moc bavilo, bylo to v mé práci prima zpestření. Film jsem ještě neviděla, takže se moc těším na červencovou premiéru,“ svěřila se Super.cz Iveta, která ve filmu hraje hlavní roli, ale zavraždí ji přitom už na začátku.

„Spolupráce s Ivetou byla podle filmového štábu na prvotřídní úrovni,“ řekl k tomu tiskový mluvčí režiséra Tomáše Kučery Richard Sacher. Super.cz vám v nejbližší době přinese také exkluzivní ukázku z filmu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám