Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská média v posledních dnech informovala o tom, že princ Harry (39) a jeho žena Meghan (42) údajně odmítli přijet na oslavy 75. narozenin krále Karla III. (75), které se budou konat již příští týden. Mluvčí prince ovšem tvrdí, že je ohledně pozvánky na oslavu z Buckinghamského paláce nikdo nekontaktoval.

Britský král se chystá oslavit své jubileum večírkem v užším kruhu rodiny a přátel v Clarence House již 14. listopadu. The Sunday Times uvedly, že princ Harry odmítl pozvání na oslavu a zůstane v Kalifornii.

Mluvčí Sussexských ale serveru MailOnline řekl, že pár o večírku neměl tušení. „Ohledně pozvání na nadcházející narozeniny Jeho Veličenstva nedošlo k žádnému kontaktu. Je zklamáním, že o tom Sunday Times nesprávně informovaly,“ uvedl mluvčí.

Podobně hovoří i zdroj z okolí páru: „Neobdrželi žádné pozvání a nevěděli o žádných oslavách, dokud nevyšly tyto smyšlené příběhy. Jsem si jistý, že vévoda najde způsob, jak soukromě oslovit Jeho Veličenstvo k narozeninám tak, jak to dělá vždy. Bylo to formulováno způsobem, aby se zdálo, že vévoda uráží svého otce, což tak není,“ dodal zdroj.

Ať už je pravda jakákoli, usmíření mezi otcem a synem, kteří jsou prý v posledních letech ve zcela minimálním kontaktu, se zdá být opět v nedohlednu. Narozeninová oslava ke královým půlkulatinám by přitom jistě byla ideální příležitostí. Podle Daily Mailu už jich ovšem Harry v minulosti promarnil několik, a tak se propast mezi ním a jeho otcem neustále prohlubuje.

Reklama

Další články

Načítám