Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tyhle paparazzi fotografie jsou až podezřele dobře načasované. Jen pár dní poté, co byl odloučený manžel Tori Spelling (50) vyfotografován s novou dámou po svém boku, byla i herečka „načapána“ ve společnosti s novým přítelem. A nechyběl ani vášnivý polibek.

Soukromí herečky Tori Spelling začíná vypadat jako zápletka romantické komedie. Vše začalo v červnu, když Dean McDermott (56) na sociální síti oznámil, že se s Tori po osmnácti společných letech a pěti dětech bude rozvádět. Herečka pak učinila několik nepochopitelných kroků, kdy se svými dětmi bydlela v levném motelu nebo obytném voze, a to i přesto, že jí podle jejího okolí peníze nechyběly a spousta známých jí nabízela bydlení. Tehdy se hovořilo dokonce i o tom, jestli Donna z Beverly Hills nemůže takové věci dělat kvůli tomu, aby se pomstila svému muži.

A teď jako by se situace opakovala. Teprve před několika dny fotografové vyfotili Deana McDermotta s dvaatřicetiletou Lily Calo. A teď byla s novým partnerem přistižena i Tori. A jedná se o velmi dobrou partii. Ryan Cramer je generálním ředitelem reklamní agentury Neuron Syndicate Inc. se sídlem v Santa Monice. Společně se procházeli v nočních ulicích Los Angeles a nechyběl ani vášnivý polibek, který se fotografům také podařilo bez problémů zvěčnit.

A aby toho nebylo málo, Tori už byla vyfocena i v obchodě se spodním prádlem známé značky a vybírala si skutečně velmi sexy prádélko. Sama přitom v upnutých legínách vypadala velmi dobře. Ať byly všechny snímky vyfoceny náhodou, nebo Tori chtěla, aby její manžel viděl, že nepláče v koutě a také si po rozchodu užívá života, nejdůležitější je to, že se má nejspíš konečně dobře.

Reklama

Další články

Načítám