Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po delší době vyrazila do společnosti modelka a partnerka hokejisty Jaromíra Jágra (52). Dominiku Branišovou (29) jsme potkali na křtu audioknihy horolezkyně Kláry Kolouchové Nahoře fouká. K horám má, na rozdíl od svého slavného partnera, kladný vztah. I když převážně k těm letním.

„Na dovolenou jezdíme, v létě jsme byli skoro dva měsíce v USA. A byli jsme i v Mexiku. Jaromír má raději pláže. Takže na hory jezdím spíš s kamarádkami anebo klidně i sama,“ vysvětlovala Super.cz s tím, že partner na její dámské jízdy nežárlí.

„Klidně mě pustí, je spíš rád, že se mnou nemusí jet on, takže mám volnost,“ smála se Dominika, která v našem videu prozradila i to, čemu se aktuálně věnuje.

V našem rozhovoru jsme zabrousili i na téma vaření. Naučila se už od Jaromírovy maminky jeho oblíbená jídla z české kuchyně?

„Přiznám se, že domácí stravu vařím, ale tu českou úplně nedělám. Snažím se vařit o něco zdravěji. Tu českou stravu má u maminky, která ji pořád vaří, takže si to užije u ní. Já to doháním, aby tam byl balanc. Že bych dělala knedlíky nebo něco takového, do toho se radši nepouštím. Moje maximum jsou smažené řízky,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám