Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Záběry, ze kterých běhá mráz po zádech. Americký herec Alan Ruck se po nehodě se svým pick-upem ocitl přímo ve zdi pizzerie. Je k neuvěření, že se mu nestalo nic vážného.

K nehodě Rucka došlo v úterý kolem jednadvacáté hodiny na křižovatce La Brea Avenue a Hollywood Boulevard. Podle serveru TMZ došlo ke srážce čtyř aut tak nešťastně, že přední část hercova vozu skončila v cihlové zdi přilehlé pizzerie. Při nehodě došlo k lehčím zraněním, nikdo ale nebyl ohrožen na životě. Restauratér Tim Ratcliff uvedl, že náraz hercova auta do zdi pizzerie byl tak silný, že si myslel, že vybuchla bomba.

Poté šel Ruckovi pomoct, ten se prý zajímal hlavně o to, jestli jsou v pořádku ostatní účastníci autonehody. Herec už byl po incidentu dokonce spatřen na veřejnosti „Jsem v pořádku… díky bohu, že nikdo nebyl zabit,“ řekl dle magazínu Daily Mail. Herec se v minulosti proslavil například v seriálu Všichni starostovi muži, renesanci své kariéry prožil v úspěšné sérii Boj o moc. Letos dokonce získal cenu Emmy za vynikajícího herce ve vedlejší roli v dramatickém seriálu.

Související témata:
Alan Ruck

Reklama

Další články

Načítám