Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I tak ostřílené celebritě jako je Lady Gaga (38) někdy dojde trpělivost s neodbytnými fotografy, kteří na ni čekají na každém rohu. Po dlouhém letu unavená zpěvačka neměla v pondělí náladu na pózování a úsměvy do objektivů, což dala čekajícím paparazzi na letišti v Los Angeles najevo neslušnými gesty.

Lady Gaga cestovala z australské Sydney letadlem téměř 12 hodin, a tak je její nálada oprávněná, mezi čekajícími davy však byli i její fanoušci, kterým zpěvačka svými otrávenými obličeji a zdviženými prostředníčky mohla pořádně zkazit radost.

Nepovedený byl rovněž zpěvaččin model. Ačkoli je pochopitelné, že se Gaga nechtěla v letadle tísnit v některém ze svých šílených kostýmů, vyřešit to silonkami nataženými přes černá tanga není to pravé ořechové. Nejen, že tato kreace nesvědčí postavě, ale pobíhat po letišti s téměř holou zadnicí chce kus odvahy. Ta ale americké pěvecké divě rozhodně nikdy nechyběla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám