Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jiří Krampol (85) už je několik dní hospitalizovaný na JIP v Nemocnici Na Františku, kde ho lékaři opět dávají do kupy. Krampola odmalička trápí astma, s věkem se jeho problémy s dýcháním zhoršují. Tentokrát má podle informací Super.cz problémy se srdcem, ale v nemocnici ho dali do kupy a nezdolný Krampol už je natěšen na návrat domů, kam ho propustí už v pátek.

Herec a bavič už v nemocnici přijímá návštěvy, byť samozřejmě jen v omezené formě a ne na dlouho. A soudě podle fotek, které pořídila jedna z jeho milých návštěv, už je mu zase hej. Sám Krampol ostatně patří ke „zlobivým pacientům“ a k lékařům chodí jen velmi nerad.

Sám se totiž pořád cítí jako jura a rád se baví ve společnosti přátel. Dodnes je navíc pracovně aktivní. Zprávy o tom, že je hospitalizován, proto často bere nelibě.

„Jsem starý, tak se sem tam ty průdušky ozvou a v nemocnici vám musí posílit plíce, průdušky a srdce. A hned je z toho, že jsem mrtvej. Já už jsem umřel asi stosedmdesátkrát,“ řekl k jedné z hospitalizací Super.cz Krampol.

Tentokrát se ale nezlobil a vykouzlil aspoň svůj typický úsměv. Zlobit bude za pár dní nejspíše své doktory, protože je znám tím, že doma moc dlouho neposedí a jejich pokyny sem tam poruší.

Reklama

Další články

Načítám