Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tenhle nápad je vskutku originální. Manželka Kanyeho Westa (46) Bianca Censori se se svým polštářovým kostýmem stala předlohou pro halloweenský kostým Sharon Osbourne. A rocker se převlékl za rappera.

Zahraniční celebrity se každý rok předhánějí v tom, kdo bude mít nejlepší halloweenský kostým. Ty nesložitější mívá tradičně Heidi Klum, zahanbit se ale nenechají ani další slavní. Tento rok překvapili i Ozzy Osbourne se svou manželkou Sharon, kteří napodobili jiný slavný a hodně diskutovaný pár. Přestože Sharon je jedenasedmdesát, nebála se odhodit část svých svršků a obléci „kostým“, který je přesnou kopií neblaze proslulého outfitu, který manželka Kanyeho Westa oblékla v září letošního roku v Itálii. Sestával pouze z punčocháčů a polštáře, kterým si zakrývala své vnady.

A přesně takhle se vymódila i Sharon, která, možná vzhledem ke svému vyššímu věku, zvolila o něco větší polštář. A sekundoval jí samotný Ozzy převlečený za rappera. Toho by ovšem v jeho verzi Kanyeho ani nikdo nepoznal. Lidé mají na kostým známého páru rozdílné názory. Zatímco někteří nápad vyzdvihují, jiní se vyjadřují spíše negativně.

„Brilantní,“ nebo „úžasné,“ či „velmi zábavné,“ ozývá se z jedné názorové strany. „Zahoď to, babi, jak zoufale touží po pozornosti, to je smutné,“ píše ovšem jiný čtenář magazínu Daily Mail, kde o kostýmu vyšel článek. „Velmi ponižující pro tak krásný pár,“ píše další. A další jí radí, aby se raději zakryla. Názory se sice rozcházejí, jedno je ovšem jisté. Originální Ozzy a Sharon byli rozhodně.

Reklama

Další články

Načítám