Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Regina Rázlová (76) má po operaci totální endoprotézy, už si vyjela i s kamarády k moři do Egypta a opět se vrhla naplno do práce. Již brzy se v kinech objeví film Tancuj, Matyldo, kde ztvárňuje titulní roli a zahrála si v něm po boku svého studenta Karla Rodena (61). Hraje jeho maminku, která trpí Alzheimerovou nemocí.

Jednu operaci kyčle mám za sebou a moc děkuji skvělým lékařům. Doufám, že druhá už mě nečeká,“ řekla Super.cz herečka. „Už zase hraji jak v krásných hrách v Divadle Na Vinohradech, kde začnu po novém roce zkoušet i novou roli. Stále hraji i v Divadle Ungelt a již desátým rokem budeme hrát na hradě Karlštejn Noc na Karlštejně,“ vypočítala své četné aktivity. „Sama se divím, že si ty role dokážu zapamatovat,“ smála se.

Pro tak aktivní ženu byla role pacientky trpící Alzheimerem v novém filmu docela těžká. „Sice to hraní bylo těžké, ale moc hezké a zajímavé. A hrát s Karlem Rodenem bylo skvělé, i když jsem cítila takový přirozený ostych před někým, kdo něco umí,“ dodala jako pyšná kantorka. „Myslím, že jsou to skvělé ročníky, jeden vedle druhého. Ale učit bych už nechtěla. Teď hraju tolik babiček a tchyní, že bych si měla dát chvíli oraz,“ míní.

Reklama

Další články

Načítám