Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britský Nottingham se ponořil do smutku. Během jednoho ze zápasů Challenge Cupu došlo k otřesné události, kdy americký útočník hrající anglickou ligu Adam Johnson dostal od soupeře zásah bruslí do krku. Před halou jsou vidět plačící fanoušci, hokejistova snoubenka je zlomená.

Hokejista se po incidentu ještě pokusil vstát, silně krvácel a pak zkolaboval. V nemocnici se ho bohužel nepodařilo zachránit. Celou situaci vidělo zhruba osm tisíc diváků sledujících zápas Nottinghamu Panthers, za které hrál Johnson, a Sheffield Steelers v Utilita Areně. Ti odcházeli zděšení a mnozí z nich mají po zápasu psychické problémy. „Včera večer jsme byli v aréně svědky děsivé nehody na ledě. Když nám všem konečně řekli, abychom odešli, nohy se mi třásly. Hyperventilovala jsem, všechno bylo rozmazané. Moje myšlenky jsou s Adamem Johnsonem, jeho rodinou a Nottingham Panthers,“ napsala jedna z návštěvnic na facebookovém profilu týmu. Fanoušci dnes hojně přicházejí k aréně, kam pokládají květiny a vzkazy. Mnoho z nich na místě nedokáže udržet pláč.

Nesmírně těžké jsou poslední dny pro snoubenku Adama Johnsona Ryan Wolfe. Ta byla na hokejovém zápase přítomna a po incidentu vběhla na led. Partneři spolu žili v Anglii a tohle léto hokejista svou milou požádal o ruku. Ryan si na svůj profil na sociální síti ráda dávala romantické snímky s přítelem, teď však místo nich v příběhu sdílela srdcervoucí vzkaz. „Můj sladký, sladký anděli. Budu tě navždy milovat a navždy mi budeš chybět.“ Po devětadvacetiletém hokejistovi truchlí i jeho otec Davey, matka Sue, starší bratr Ryan. Babička Marilyn prý byla ‚jeho největší fanynkou‘.

Dobře na tom ale samozřejmě není ani hráč Matt Petgrave, který incident nešťastnou náhodou způsobil. Podle zahraničního tisku je v současné době vystaven velkému tlaku a lidé mu píší urážlivé a nenávistné komentáře na sociální síť.

Reklama

Další články

Načítám