Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

A je to oficiální! Jaromír Soukup (55) kývl na zápas pod organizací Clash of the Stars, kde by se mohl utkat už příští rok s kontroverzním Alešem „Psychopatem“ Bejrem, který v minulosti mediálního magnáta napadl rovnou během televizního přenosu.

„Potvrdil jsem to. Jestli bude chtít Aleš v únoru boxovat, tak budeme boxovat,“ řekl Super.cz Jaromír Soukup, který má s boxem bohaté zkušenosti, i co se týče zápasů. „Je to už deset let, co jsem měl poslední zápas. Teď ale trénuju a cítím se dobře,“ podotkl.

Tento zápas nebude pro Soukupa otázkou peněz, které jsou pro některé účastníky Clash of the Stars tou největší motivací. Některé odměny se mohou pohybovat i kolem půl milionu korun. Jaká částka poputuje k Jaromírovi, je otázka.

„My jsme se o penězích nebavili, a jestli nějaké budou, tak je určitě dám na nějaké hezké prospěšné účely. Určitě si je nenechám, tady by šlo o zábavu,“ řekl Soukup.

Co se týče soukromí, tam už to tak růžové není. A to zejména kvůli nedávnému rozchodu s Agátou Hanychovou (39). „Teď to není dobré období, co k tomu mám říct,“ dodal Soukup.

Reklama

Další články

Načítám